Πέθανε η Ματούλα του Κολωνακίου – Το τραγικό τέλος

Πέθανε η Ματούλα του Κολωνακίου – Το τραγικό τέλος

Μόνη στο σπίτι της πέθανε η γνωστή περσόνα Ματούλα.

Η Ματούλα πέθανε ολομόναχη σε ηλικία 76 ετών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ματούλα βρισκόταν νεκρή μέσα στο σπίτι της για επτά ημέρες. Ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι:

«ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….
Π Ε ΘΑ Ν Ε ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Η Μ Α Τ Ο Υ Λ Α ….
&&&&&&&&&&
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ήρθαν και την πήρανε…
ΗΤΑΝ επτά μέρες νεκρή – μόνη – της στο σπίτι της…
Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ … ΕΜΑΘΕ ;
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ η Ματούλα -για όσους δεν τη γνωρίζουν- άλλη στιγμή θα γράψω…
ΤΩΡΑ θα κάνουν πάρτι ο ΤΟΛΗΣ, η ΖΩΙΤΣΑ, ο ΖΑΜΠΈΤΑΣ και τόσοι άλλοι που θα είναι πάλι μαζί…»

Δείτε τη δημοσίευση:

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μετά από λίγο, αναφέροντας: «Εγω ετσι θα σε θυμαμαι παντα. Χαμογελαστή Ματουλα μου. Εφυγες πικραμενη αλλα και γεμάτη .
Δεν μπορεσα τελευταια φορα να σε βοηθησω για το σπιτι που εψαχνες. Θα μεινεις παντα το φιλαρακι μου. Καλη ανταμωση. Ενα ακομα κεφάλαιο κλεινει για μενα!»

Τον περασμένο Μάρτιο η Ματούλα είχε κάνει έκκληση για να βρει σπίτι να μετακομίσει μέσα από τα social media: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».

Ενώ δύο ημέρες αργότερα δεν είχε καταφέρει να βρει κάτι με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει άστεγη: «Δυστυχώς ακόμα να βρω σπίτι. Την Κυριακή χρειάζεται να παραδώσω το σπίτι όπου μένω. Θα έρθει δικαστικός κλητήρας να με βγάλει. Ψάχνω επειγόντως κάτι. Δεν χρωστάω λεφτά και φυσικά πληρώνω το ενοίκιό μου. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον να ενοικιάζει σπίτι μέχρι 70 τ.μ., ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ! Ματούλα».

Δεν είχε επικοινωνία με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε

Στη συνομιλία που είχε τότε με τον Νίκο Νικόλιζα για την εφημερίδα Espresso είχε δηλώσει: «Είμαι εντελώς μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο που θα νοιαστεί αν πάθω κάτι. Εψαχνα, λοιπόν, εδώ και μήνες για ένα σπιτάκι να με καλύπτει και οικονομικά και να είναι στην ίδια περιοχή του Ευαγγελισμού ώστε, αν πάθω κάτι, να τρέξω απευθείας εκεί. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μάταια, όμως. Ολα έχουν δοθεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είμαστε ενοικιαστές μακροχρόνιων κατοικιών να είμαστε στον αέρα», ενώ δεν είχε καμιά επικοινωνία με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είνα πρωινιάτικα», αναφέροντας το μεγάλο της παράπονο.

Η ζωή της ζωηρής και γλεντζούς Ματούλας ήταν παροιμιώδης: «Εγώ δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Απλώς επειδή από εκείνα τα χρόνια, μικρή, είχα πολλές σχέσεις με τραγουδιστές, με μαγαζιά, με τραγουδίστριες, με έβαλε ο Ζαμπέτας να τραγουδήσω. Δεν ήμουν και η Κάλλας, ούτε η Βίκυ Μοσχολιού. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο θηλέων, όπου με διώξανε μετά.

Και φωνάζανε «κορίτσια ο Μπάρκουλης». Και μία μέρα ήρθε και ο Κακαβάς. Τον ερωτεύτηκα τον Μπάρκουλη, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς λεφτά γιατί τα έδινε στους συνανθρώπους του. Έτσι ήμουν και εγώ. Δυσκολεύτηκα στη φυλακή αλλά την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Εκεί σταμάτησα τα ναρκωτικά», έιχε πει για την μεγάλη της περιπέτεια.

Το μεγάλο της παράπονο ήταν που δεν τα βρήκε ποτέ με τον γιο της Λορέντζο Καριέρε. Οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν και δεν είδε ποτέ τα εγγόνια της: «Δεν έχω δει τα εγγόνια μου ποτέ και δεν ξέρω καν τα ονόματά τους. Αφού ο γιος μου εκεί θέλει να είναι. Αρκεί να είναι καλά αυτός και τα παιδιά του. Έχω να τον δω 15 χρόνια, έκλαψα στην αρχή. Εχω κάνει πάρα πολλά λάθη με το παιδί μου. Έπεσα στα ναρκωτικά με το που τον γέννησα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ