Διπλό επεισόδιο οπαδικής βίας – Επιτέθηκαν σε 35χρονο και με τσεκούρια

Διπλό επεισόδιο οπαδικής βίας – Επιτέθηκαν σε 35χρονο και με τσεκούρια

Από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε φέρει πολλά τραύματα στα χέρια και τα πόδια

Δύο επεισόδια βίας με οπαδικά κίνητρα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με έναν 35χρονο να τραυματίζεται από μία ομάδα αγνώστων που τον χτύπαγαν με τσεκούρια.

Μάλιστα, ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο την στιγμή της επίθεσης. Σε αυτό, φαίνονται άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να φωνάζουν, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται ήχοι από σπασίματα και κάποια στιγμή ανάβει μία φωτοβολίδα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιος αποχωρεί άμεσα με δανεισμό

Βίντεο δείχνει την επίθεση που δέχθηκε ένας 35χρονος

Οι περίοικοι όταν κατάλαβαν ότι το θύμα δεχόταν επίθεση ειδοποίησαν την αστυνομία

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα ατόμων άρχισε να του επιτίθεται και να βρίζει την ομάδα που υποστηρίζει, ενώ κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν σίδερα, τσεκούρια και δρεπανια. Ο 35χρονος φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς οι περίοικοι κατάλαβαν ότι το θύμα δεχόταν επίθεση, αφενός ξεκίνησε να φωνάζει προς τους δράστες και αφετέρου ειδοποίησε την αστυνομία.

Παρόλα αυτά, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, καθώς όταν ο άνδρας μπήκε ξανά στο μαγαζί για να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους του, τα άτομα που του είχαν επιτεθεί επέστρεψαν και του όρμησαν για ακόμη μία φορά.

Τέλος, ο 35χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο. Από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε φέρει πολλά τραύματα στα χέρια και τα πόδια, τα οποία χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» για να προστατευτεί.

Δείτε το βίντεο

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συμπλοκή οπαδών

Λίγες ώρες μετά το ξυλοδαρμό του 35χρονου, το απόγευμα της Κυριακής, οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη συγκρούστηκαν στην περιοχή Βούλγαρη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν και 15 να συλληφθούν. Ανάμεσα στους συλληφθέντες (ηλικίας 16-37 ετών) είναι και οι δύο τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σε νέα ανακοίνωση της, οι αρχές ανακοινώνουν ότι συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα, έναν 30χρονο κι έναν 18χρονο, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός νεαρού, 21 ετών, που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  Οι συλληφθέντες -πλην των δύο τραυματιών- πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε εις βάρος όλων δικογραφία για τις -κατά περίπτωση- παρακάτω πράξεις: παράβαση του Αθλητικού Νόμου, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων (αντίσταση), παράβαση της νομοθεσίας αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Από το σημείο της συμπλοκής κατασχέθηκαν δώδεκα κράνη μοτοσικλέτας, πέντε σιδερόβεργες, οκτώ στειλιάρια, όπως επίσης ένας πυροσβεστήρας, μία σιδερένια αλυσίδα κι ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Δείτε το βίντεο 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ