Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από τα επεισόδια στη Βούλγαρη – Άγριο ξύλο μπροστά σε παιδιά (vid)

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από τα επεισόδια στη Βούλγαρη – Άγριο ξύλο μπροστά σε παιδιά (vid)

Ένα νέο βίντεο από το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το οπαδικό επεισόδιο με τη συμπλοκή χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα δύο νεαρούς που πήραν μέρος στα επεισόδια. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις. Το όλο θέμα παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα καθώς στο διαδίκτυο ανεβαίνουν νέες εικόνες. Σε βίντεο βλέπουμε τη μάχη και τα άγρια χτυπήματα των νεαρών που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν οπαδοί του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Σε νέο βίντεο που φέρνει στο φως η voria.gr φαίνεται η σφοδρότητα των επιθέσεων από τις δύο πλευρές. Τα άτομα -όλοι τους με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κράνη- χτυπιούνται ανηλεώς σώμα με σώμα, καθώς στειλιάρια και κοντάρια προσγειώνονται με μανία σε κεφάλια και σώματα, ενώ διακρίνονται επικίνδυνες ευθείες βολές πυροτεχνημάτων σε απόσταση αναπνοής.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί στη συμβολή Καραμανλή και Βούλγαρη, μέσα σε κάποια από τα οποία -όπως σε αυτό από όπου καταγράφηκε το σοκαριστικό βίντεο- υπάρχουν μικρά παιδιά που απορούν με όσα βλέπουν.

Για το επεισόδιο η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 15 συλλήψεις, μεταξύ αυτών οι δύο τραυματίες κι ένας 16χρονος. Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι τρεις τελευταίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εντούτοις απαγγέλθηκαν και σε αυτούς κατηγορίες για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

Κατά τα λοιπά, όλοι διώκονται, μεταξύ άλλων, για σωματικές βλάβες, αδικήματα οπαδικής βίας, συμπλοκή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (κατά περίπτωση και για αντίσταση), όλα σε βαθμό πλημμελήματος.

Πηγή: voria.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ