Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ένοπλος πατέρας κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του (vid)

Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ένοπλος πατέρας κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του (vid)

Ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα και πέταξε μολότοφ - Έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί, ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία και στο αεροδρόμιο του Αμβούργου καθώς ένας πατέρας έσπασε με το όχημά του την πύλη του αεροδρομίου και εισήλθε σε αυτό. Παράλληα, πριν λίγες ημέρες πανικός είχε πεικρατήσει στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, καθώς μία γυναίκα που κρατούσε μαχαίρι φέρεται να μαχαίρωσε τρία άτομα -μεταξύ των οποίων και έναν αστυνομικό.

Ο ένοπλος άνδρας διέρρηξε μια πύλη με το όχημά του και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Αμβούργου το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης: Κριμαία: Ουκρανικό χτύπημα σε ναυπηγείο στο Κερτς – Ζημιές σε ένα πλοίο (vids)

Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας βρίσκονται στον αέρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας κρατά όμηρο τη 4χρονο κόρη του στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο πριν γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου, η γυναίκα του είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει πως ο σύζυγός της είχε πάρει το παιδί και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν εκκενώσει τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.

Το χρονικό του περιστατικού

Η Bild αναφέρει ότι ο άνδρας μπήκε στον χώρο μπροστά από το Terminal 1 με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Έσπασε την πύλη και άρχισε να κινείται προς τα αεροσκάφη, ενώ πυροβολούσε και πέταξε δύο μολότοφ.

Πάρκαρε στη συνέχεια δίπλα σε αεροσκάφος της Turkish Airlines που ήταν γεμάτο επιβάτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από αυτό χωρίς τραυματισμούς. Για κάθε ενδεχόμενο η πυροσβεστική έριξε νερό στο αεροσκάφος ενώ έσβησε αμέσως τις μικρής έκτασης φωτιές.

Ο άνδρας είναι τουρκικής καταγωγής, 35 ετών, από τη Κάτω Σαξωνία. Το περιστατικό φαίνεται να σχετίζεται με ενδοοικογενειακή διαμάχη για τη κηδεμονία του παιδιού.

Νεότερες πληροφορίες τον θέλουν συνεργάσιμο με τους διαπραγματευτές που είναι επί τόπου.

Λόγω του περιστατικού ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο (τουλάχιστον εξι αναχωρήσεις και 21 αφίξεις).

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ