Δύσκολες ώρες για την Ελένη Γερασιμίδου: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της – Ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Γερασιμίδου: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της – Ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους

«Απαράδεκτη η προσαγωγή των ηθοποιών Αντώνη και Αγγελικής Ξένου», αναφέρει το ΚΚΕ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ο σύζυγος και η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου, επειδή ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με καταγγελία τους, την οποία κοινοποίησε η Αγγελική Ξένου, κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου, τους οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το γκολ με το οποίο ο Ελ Αραμπί χάρισε την νίκη στον Ολυμπιακό Β’ επί του Διαγόρα (vid)

«Εκεί βρεθήκαμε με άλλους 20 περίπου νεαρούς Παλαιστίνιους και Παλαιστίνιες. Μόλις μας είδαν με τις μαντίλες τα μάτια τους φωτίστηκαν και μας καλωσόρισαν με τη μοναδική εγκάρδια διεθνιστική Αλληλεγγύη», προσθέτει.

«Το να υψώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως συμβολική πράξη αντίστασης και αλληλεγγύης σ ένα λαό που υποφέρει πάνω από 70 χρόνια από την κατοχή του κράτους Δολοφόνου του Ισραήλ. Εμείς δεν είμαστε ήρωες, ήρωας είναι ο Παλαιστινιακός λαός και στο πλευρό του θα στεκόμαστε μέχρι να λευτερωθεί», τονίζει.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ