Στη φυλακή δύο άτομα για τα ναρκωτικά στην 16χρονη – Τι είπε η μητέρα της

Στη φυλακή δύο άτομα για τα ναρκωτικά στην 16χρονη – Τι είπε η μητέρα της

Δύο άτομα από τη σπείρα που χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη κοπέλα οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της 16χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις αξιόποινες πράξεις της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Αυτοί είναι οι τρεις που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό – Όλα τα δεδομένα»

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη.

Σοκάρουν τα στοιχεία
Τα στοιχεία της υπόθεσης σοκάρουν. Η 16χρονη είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Κατά την απολογία τους υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν αυτοί τα ναρκωτικά στη 16χρονη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Μάλιστα η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως ενώ έψαχνε το παιδί της, την ειρωνεύονταν.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της.

Το χρονικό της υπόθεσης
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, μαζί με μία φίλη της, είχαν βρεθεί σε σπίτι στον Βύρωνα μαζί με άλλα 6 άτομα. Αρχικά φέρεται να της έδωσαν κάνναβη και κατέληξε να κάνει χρήση και της ουσίας «σίσα», γνωστή ως η «κόκα των φτωχών».

Το επόμενο πρωί, η φίλη της διαπίστωσε ότι ήταν μόνες τους στο σπίτι και πως η 16χρονη ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και αιμορραγούσε από τη μύτη. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η φίλη του θύματος κατέθεσε, παρουσία ψυχολόγου, ότι το κορίτσι κατανάλωσε ηρωίνη και την ουσία «λίρικα».

«Το πρωί οι υπόλοιποι ξύπνησαν, η 16χρονη δεν ξύπναγε. Τότε την είδα ανάσκελα στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις της με ανοιχτά τα μάτια και να βγάζει από τη μύτη αίμα και υγρά», περιέγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ