Νοσοκομείο Παίδων: Η Κοινωνική Υπηρεσία έπρεπε να εποπτεύει την οικογένεια της Λέρου

Νοσοκομείο Παίδων: Η Κοινωνική Υπηρεσία έπρεπε να εποπτεύει την οικογένεια της Λέρου

«Από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου είχε εξεταστεί το 14χρονο κορίτσι το οποίο, μαζί με τα αδέρφια του, κακοποιούνταν βάναυσα από τους γονείς τους στη Λέρο. Το νοσοκομείο επιρρίπτει ευθύνες στην […]

«Από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου είχε εξεταστεί το 14χρονο κορίτσι το οποίο, μαζί με τα αδέρφια του, κακοποιούνταν βάναυσα από τους γονείς τους στη Λέρο.

Το νοσοκομείο επιρρίπτει ευθύνες στην κοινωνική υπηρεσία της Λέρου.

«Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι καταγγελία για τα όσα συνέβαιναν είχε κάνει δύο φορές το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από επικοινωνία που είχε με την οργάνωση συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

 

PeripolikoNyxta

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ