Παλαιό Φάληρο: Ποιος είναι ο Thimi με την διπλή «ταυτότητα» που του έστησαν ενέδρα θανάτου

Παλαιό Φάληρο: Ποιος είναι ο Thimi με την διπλή «ταυτότητα» που του έστησαν ενέδρα θανάτου

Ο φιλήσυχος γείτονας της οδού Άτλαντος έκρυβε μια σκοτεινή πλευρά της ζωής του στην παρανομία που αποκαλύφθηκε μετά την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι του

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και κάτοικος Παλαιού Φαλήρου με την οικογένειά του για πολλά χρόνια ήταν ο 56χρονος που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας στην οδό Άτλαντος νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (30/11)

Πρόκειται για τον Thimi Roland Droboniku από το Μπεράτ της Αλβανίας όπου γεννήθηκε το 1967.

«Φιλήσυχος γείτονας»

Στην γειτονιά όπου έμενε από τότε που ήρθε στην Ελλάδα – σχεδόν 20 χρόνια πριν – τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο άνθρωπο που διατηρούσε επαφές με τους συμπατριώτες του από την Αλβανία και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον επισκέπτονταν στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Άτλαντος.

Μάλιστα πολλές φορές έκαναν εντύπωση στη γειτονιά τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσαν οι συμπατριώτες του Thimi Droboniku.

Η δολοφονία του ήρθε να αποκαλύψει την «κρυφή» ταυτότητα που διατηρούσε ο 56χρονος και τη δράση του στον χώρο της παρανομίας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Η πολυκατοικία που έμενε ο 56χρονος λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση

Η κρυφή ταυτότητα

Το θύμα γνωστό και ως Thimi Prifti στις Αρχές ταυτοποιήθηκε άμεσα από την Αστυνομία όταν ενημερώθηκε για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος  είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ, καθώς τον Μάιο του 2023 είχε κατηγορηθεί για διακίνηση 700 γραμμαρίων κοκαΐνης με δύο Έλληνες συνεργούς του επίσης σεσημασμένους, που εκτός από υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα.
Επιπλέον, το 2004 ο 56χρονος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ενός κιλού ηρωίνης.

Πριν μερικά χρόνια συμμετείχε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας καφετέριας ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν εργαζόταν.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – «Πολύ σοβαρή υπόθεση»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA , υπάρχουν υπόνοιες ότι η δολοφονία του μπορεί να σχετίζεται με κάποιας μορφής λαθρεμπόριο..

Παράλληλα όπως αποκάλυψε η δολοφονία του 56χρονου χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως πολύ σοβαρή υπόθεση για διάφορους λόγους ενώ ίσως να σχετίζεται και με προηγούμενες αστυνομικές έρευνες για αυτό και οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση κινούνται πολύ προσεκτικά.

Η ενέδρα θανάτου

Η δολοφονική επίθεση στον 56χρονο έγινε περίπου στις 9 το βράδυ. Ο Thimi Droboniku επέστρεφε στο σπίτι του στην οδό Άτλαντος με τη μηχανή του.

Την στιγμή που πάρκαρε και είχε κατέβει από τη μηχανή εμφανίστηκαν δυο δράστες και πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές αφού στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών, μία βολίδα και ένα φυσίγγιο.

Το κράνος του 56χρονου στο σημείο της δολοφονίας

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν μικρές φορές στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας.

Οι περίοικοι ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 56χρονος διακομίστηκε εν ζωή στον Ευαγγελισμό. ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του αφού τουλάχιστον μια σφαίρα τον είχε χτυπήσει στο στήθος που φαίνεται να ήταν και το θανατηφόρο τραύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ