Στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση Κιμ- Τραμπ

Στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση Κιμ- Τραμπ

Θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη. Νωρίτερα στον Λευκό Οίκο μετέβη ο στενός συνεργάτης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ, προκειμένου να παραδώσει στον Αμερικανό πρόεδρο επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ήταν η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Πιονγιάνγκ […]

Θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

Νωρίτερα στον Λευκό Οίκο μετέβη ο στενός συνεργάτης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ, προκειμένου να παραδώσει στον Αμερικανό πρόεδρο επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ήταν η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Πιονγιάνγκ στον Λευκό Οίκο από το 2000.

Το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ είπε σε δημοσιογράφους πως επρόκειτο για ένα «πολύ ωραίο και ενδιαφέρον γράμμα». Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters όμως, λίγο αργότερα, σε αποστροφή των δηλώσεών του, είπε ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη αυτήν την επιστολή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι η Βόρεια Κορέα επιθυμεί να προχωρήσει σε αποπυρηνικοποίηση.

Εξέφρασε ωστόσο τη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. «Δεν μου άρεσε αυτή η συνάντηση», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 12 Ιουνίου συνόδου κορυφής ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας στη Σιγκαπούρη.

trump kim


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ