Βριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο «ματάκιας» κομμωτής – Είχε βάλει κάμερες και στο δωμάτιο της θετής του κόρης

Βριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο «ματάκιας» κομμωτής – Είχε βάλει κάμερες και στο δωμάτιο της θετής του κόρης

Σε καταγγελία προέβη και η σύζυγός του

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο κομμωτής των Βριλησσίων που κατηγορείται για την τοποθέτηση κρυφών καμερών στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει γυμνές τόσο τις υπαλλήλους του, όσο και τις πελάτισσές του.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από καταγγελία και έρευνα της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός και στην Τουρκία: Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλα τα πρωταθλήματα, μετά τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού σε διαιτητή

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Τον αντιλήφθηκε υπάλληλός του

Όπως τόνισε η υπάλληλος του κομμωτηρίου, τότε αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του κομμωτή και ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά η υπάλληλος του κομμωτηρίου.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί» συμπλήρωσε.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει»

Οι φρικιαστικές ενέργειες του επιχειρηματία δεν περιορίστηκαν στο κομμωτήριο. Σύμφωνα με καταγγελία της συζύγου του είχε τοποθετήσει κάμερες και στην τουαλέτα του σπιτιού τους αλλά και στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της, από προηγούμενο γάμο.

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η του κόρη της γυναίκας του 49χρονου.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του αυτή τη στιγμή και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα της και σύζυγος του 49χρονου.

«Είμαι εθισμένος»

Ο 49χρονος εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κομμωτήριο, από προσωπικές στιγμές και διάφορα ειδυλλιακά τοπία  ενώ φαίνεται να έχει σχέση με τη μουσική.

Ωστόσο το κρυφό του πάθος όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είναι η πορνογραφία. «Είμαι εθισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ