Ντοκουμέντο: Βίντεο από τη καταδίωξη – θρίλερ στον Ασπρόπυργο

Ντοκουμέντο: Βίντεο από τη καταδίωξη – θρίλερ στον Ασπρόπυργο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο. Μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό και έχασε τη ζωή του.

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη στην Εθνική Οδό στον Ασπρόπυργο, το οποίο κατέληξε σε τραγωδία καθώς έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο οπτικό υλικό από την καταδίωξη με τη μοιραία κατάληξη παρουσιάζονται στιγμές από την καταδίωξη πριν από τον ελιγμό που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου δικυκλιστή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο αποκλειστικό βίντεο της δημόσιας τηλεόρασης φαίνεται απότομος ελιγμός που οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης: Με τη Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός – Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι (pic+vid)

Στην κάμερα διακρίνεται ένα σκούρο αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ένα περιπολικό της αστυνομίας να ακολουθεί.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα (18/11), όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου.

Μετά το τροχαίο ατύχημα συνελήφθη ο ένας από τους υπόπτους

Ενώ βρισκόταν στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει τις αστυνομικές δυνάμεις, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο έτερος αναβάτης της μηχανής.

Μετά το τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε κατά την καταδίωξη, συνελήφθη ο ένας από τους υπόπτους που επέβαινε στο δεύτερο, καταδιωκόμενο όχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ