
Το αεροσκάφος συνετρίβη περίπου στις 11 π.μ
Νεκρός ανασύρθηκε ο χειριστής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη νωρίτερα το πρωί, στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για διθέσιο εκπαιδευτικό αεροπλάνο τύπου T-2 της 120 ΠΕΑ το οποίο έπεσε κοντά στο πολεμικό αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από εκπαιδευτική πτήση.
Διαβάστε επίσης: Φατίχ Τερίμ: Ο «Αυτοκράτορας», το μεγαλύτερο στοίχημα του Παναθηναϊκού
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το θύμα είναι ο 41χρονος Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος πιθανότατα δεν πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.
Ο συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι της πτώσης προηγήθηκε έκρηξη. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν μάλιστα λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Ελ Κααμπί ο έκτος: Ποιοι είναι οι άλλοι που ανανέωσαν με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη
Το Τ-2 Buckeye είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό jet της Πολεμικής Αεροπορίας και με αυτό ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους οι Ίκαροι και οι νέοι Ανθυποσμηναγοί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο επιλογές του Λανουά και τα σενάρια για δύο διαιτητές
Το AI προβλέπει: Θα πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στην Ισπανία;
Διαιτητής στο NBA έπεσε πάνω σε καμεραμάν και τραυματίστηκε (vid)
Σερί είναι και… πάει
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ - Ποιοι έμειναν εκτός
Νίκη πρωτιάς για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30-44)
Ξεκινάει η τρίτη φάση διάθεσης εισιτηρίων για το Final Four του 2026
Euroleague, η τελική ευθεία: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, η προοπτική πρόωρου «εμφυλίου» και πώς θα ήταν τώρα τα ζευγάρια των play offs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πώς έγινε το ατύχημα

















