Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό

Ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο του αστυνομικού σε μηρό και θώρακα και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι

«Μουδιασμένη» είναι η Θεσσαλονίκη μετά το άγριο έγκλημα σε μπιραρία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας 32χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του. Ο 44χρονος Νορβηγός, που τον μαχαίρωσε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθεί αύριο ο 44χρονος Νορβηγός, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό, τα ξημερώματα, σε μπιραρία επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο-έκπληξη για επιστροφή του Εμβιλά!

Ο 44χρονος, ο οποίος εδώ και περίπου εννέα χρόνια έμενε στην Ελλάδα και ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα αλλά και στη γειτονιά, παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Την προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι συγκεντρώνουν καταθέσεις μαρτύρων.

Ο 44χρονος Νορβηγός
Ο 44χρονος Νορβηγός

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τους δύο φίλους να βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου, ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο σε μηρό και θώρακα και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που προσέτρεχαν στο σημείο από το διπλανό κτήριο, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, και συνέλαβαν τον δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ