Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Σκληρές εικόνες

Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Σκληρές εικόνες

Εικόνες που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη μαφιόζικη δολοφονία στον Νέο Κόσμο.

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου βενζίνης όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα έξω από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια μπαίνει μέσα.

Μέσα σε 39 δευτερόλεπτα

Τότε εμφανίζεται ένα SUV και σταματάει ακριβώς μπροστά του. Αμέσως κατεβαίνουν δύο άτομα. Ο ένας μαυροφορεμένος με ένα καλάσνικοφ πηγαίνει αμέσως στη θέση του οδηγού και ανοίγει πυρ. Όπως φαίνεται αδειάζει το όπλο οπισθοχωρεί και προσπαθεί να ξαναγεμίσει. Ο γεμιστήρας του πέφτει από τα χέρια ωστόσο δεν πτοείται. Συνεχίζει αδειάζοντας τις σφαίρες για δεύτερη φορά στη θέση του οδηγού.

Από το θύμα δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

Στο τέλος ο δράστης ανοίγει την πόρτα και αποτελειώνει με χαριστική βολή το θύμα με ένα πιστόλι που βγάζει από τη ζώνη του.

Την ίδια ώρα το δεύτερο άτομα από την πλευρά του συνοδηγού αδειάζει και αυτό τις σφαίρες από καλάσνικοφ.

Η επίθεση κρατά 39 δευτερόλεπτα και οι δράστες τρέπονται σε φυγή.

Προσοχή οι εικόνες είναι πολύ σκληρές

Συνολικά πάνω από 90 σφαίρες από καλάσνικοφ βρέθηκαν στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έπεσαν ακόμα περισσότεροι πυροβολισμοί, προκειμένου οι δράστες να εξασφαλίσουν ότι ο στόχος τους δεν θα γλύτωνε..

Καταιγισμός από σφαίρες

Ο ακριβής αριθμός θα διευκρινιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στον τόπο του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι μία σφαίρα που πιθανόν «ξέφυγε» από τους δράστες, τρύπησε το τζάμι παραθύρου διαμερίσματος παρακείμενης πολυκατοικίας, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν βέβαιο ότι πρόκειται για ακριβό συμβόλαιο θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το θύμα έφερε βαρύ οπλισμό, αλλά δεν πρόλαβε να τον χρησιμοποιήσει, καθώς οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά το σχέδιο τους και δεν αποκλείεται να είχαν κάνει και πρόβες για αυτό δεν του άφησαν περιθώρια αντίδρασης.

Όπλα και σφαίρες στο όχημα του θύματος

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το πιστόλι του, ένα Glock των 9 χιλιοστών, ενώ στο πορτ μπαγκάζ είχε και ο ίδιος ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρες και άγνωστο αριθμό φυσιγγίων.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του θύματος, ένα τζιπ BMW, ήταν θωρακισμένο αλλά όπως φαίνεται τα τζάμια δεν άντεξαν από τον καταιγισμό των πυρών.

Ο πόλεμος της νύχτας

Πρόκειται για την 16η δολοφονία στα τελευταία 7 χρόνια στο σκοτεινό κόσμο της Greek Mafia η οποιία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η Greek Mafia με πλοκάμια σε όλο το φάσμα της παραβατικότητας από ακριβά συμβόλαια θανάτου, λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι εκβιασμοί, προστασία και εμπόριο λευκής σάρκας μετράει ήδη τουλάχιστον 17 νεκρούς τα τελευταία 6 χρόνια, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και σε επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων κατά δικαστικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ