38χρονος ακολουθούσε γυναίκες και αυνανιζόταν μπροστά τους – Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο

38χρονος ακολουθούσε γυναίκες και αυνανιζόταν μπροστά τους – Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο

Τουλάχιστον 8 κοπέλες είχαν πέσει θύματα του 38χρονου που βίωσαν τον τρόμο

Ο φόβος και τρόμος νεαρών γυναικών είχε γίνει ένα 38χρονος στο Μενίδι που συνελήφθη μετά από καταγγελία, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (11/1) νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι βγήκε από το φροντιστήριο όπου εργάζεται στην περιοχών των Αχαρνών, την προσέγγισε ένας άγνωστος άνδρας και άρχισε να την ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Οι έρευνες

Ωστόσο ο δράστης δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά την άτυχη γυναίκα η όποια έντρομη κατάφερε να απομακρυνθεί και να καταγγείλει το επεισόδιο στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν το ύποπτο άτομο, τελικά εντοπίστηκε χθες το απόγευμα (15/1) εξωτερικά φροντιστηρίου όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές και ακινητοποιήθηκε.

Τουλάχιστον 8 θύματα

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κάνει σύστημα να ακολουθεί νεαρές γυναίκες και να τις παρενοχλεί σεξουαλικά αφού είχε κάνει το ίδιο συνολικά σε 8 κοπέλες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ