Οι Αρχές «κλωνοποίησαν» την κάρτα SIM του Μπάμπη – Πότε θα γίνει η κηδεία του

Οι Αρχές «κλωνοποίησαν» την κάρτα SIM του Μπάμπη – Πότε θα γίνει η κηδεία του

Η ΕΛ.ΑΣ έβαλε στο μικροσκόπιο το κινητό, που είχε μαζί του ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του μέσω μιας ιδιότυπης διαδικασίας

Το κουβάρι της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές.

Καθώς ο προφυλακισμένος 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον νεαρό άντρα και θεωρείται ο βασικός ύποπτος, διατηρεί άκαμπτη στάση ακόμη και μέσα στις φυλακές, όλο και νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ για ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, τις κρίσιμες ημέρες της έρευνας, οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο το κινητό, που είχε μαζί του ο Μπάμπης την 4η Ιανουαρίου -την ημέρα της εξαφάνισής του- μέσω μιας ιδιότυπης διαδικασίας, θεωρώντας ότι θα τους δώσει χρήσιμα στοιχεία.

Η συσκευή φέρεται να ανήκε στην πρώην σύντροφό του, που ζει στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου ήρθαν σε επαφή μαζί της και της ζήτησαν να μεταβεί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να προμηθευτεί νέα κάρτα SIM, που αντιστοιχούσε στον τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιούσε ο νεαρός κυνηγός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έτσι και έγινε. Η κοπέλα προμηθεύτηκε την κάρτα, την παρέδωσε στην Ασφάλεια Ρόδου και από εκεί η SIM έφτασε στο Μεσολόγγι και τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τους αξιωματικούς να δημιουργούν ένα κινητό «κλώνο» του άτυχου Μπάμπη. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αντλήσουν στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν με το αυτοκίνητο, αλλά ούτε και για τις συνομιλίες του είχε το θύμα.

Έτσι οι έρευνές τους επικεντρώθηκαν σε μια μεγάλη ακτίνα, και τελικά το πτώμα του νεαρού βρέθηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ