Έκρηξη βόμβας στη Σταδίου

Έκρηξη βόμβας στη Σταδίου

Βόμβα εξερράγη στο ύψος του υπουργείου Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας - Υλικές ζημιές - Κλειστή η οδός Σταδίου - Ποια οργάνωση βλέπουν πίσω από το χτύπημα

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σταδίου στο ύψος του υπουργείου Εργασίας. Την ευθύνη φέρεται να αναλαμβάνει η «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα», ωστόσο το χτύπημα έχει

Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην ΕΦΣΥΝ στις 00:48 με τον άγνωστο να προειδοποιεί για την ύπαρξη βόμβας στο ύψος του υπουργείου Εργασίας που θα εκρήγνυτο σε 40 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Βέζο: «Πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας και η περιοχή ευτυχώς αποκλείστηκε, οπότε από την έκρηξη που σημειώθηκε 1:29 προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, αν και σοβαρές όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Η τσάντα με την βόμβα ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα της Alpha Bank, που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Εργασίας.

Σημειώνεται ότι στο κτίριο της τράπεζας εκτελούνται εργασίες

Στην περιοχή βρέθηκαν μετά την έκρηξη για να ενημερωθούν η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Δημήτρης Μάλλιος.

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα

Ειδικότερα, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στις 00:49 και τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου έξω από το υπουργείο Εργασίας, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και την απέκλεισαν.

«Λόγω ύποπτου αντικειμένου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου στο ύψος της συμβολής με την οδό Πεσματζόγλου» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εύρεση τσάντας στο ύψος του υπουργείου Εργασίας.

Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο έγινε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο οποίος ανέφερε ότι η βόμβα θα σκάσει σε 40 λεπτά.

Η περιοχή αποκλείστηκε και έσπευσαν στελέχη του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να ελέγξουν το ύποπτο αντικείμενο, ωστόσο η έκρηξη δεν αποφεύχθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ