ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

«Να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας, να επανέλθουν ο 13ος και ο 14ος μισθός και να στελεχωθούν επαρκώς, με μόνιμες προσλήψεις, κρίσιμοι δημόσιοι φορείς».

Στην κήρυξη εικοσιτετράωρης πανελλαδικής πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου προέβη σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Κατά την ανακοίνωσής της, κύρια αιτήματα των εργαζομένων είναι να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας, να επανέλθουν ο 13ος και ο 14ος μισθός και να στελεχωθούν επαρκώς, με μόνιμες προσλήψεις, κρίσιμοι δημόσιοι φορείς.

Διαβάστε επίσης: Φατίχ Τερίμ: Με το… σκονάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Όλοι στον Αγώνα! Όλοι στην Απεργία!»

Η απόφαση του του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

«Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή του στις 2.2.2024, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024.

«Τα ΚΕΡΔΗ τους ή οι ΖΩΕΣ μας»

Δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε να μπει τέρμα στη πολιτική που υποτιμά τη ζωή των εργαζομένων, που πετσοκόβει μισθούς και δικαιώματα, που ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες, υποβαθμίζοντας τη λειτουργία τους με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση και συνεχίζοντας ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών την προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών υπευθύνων.

Απαιτούμε ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις 10% κι όχι την κοροϊδία του 1,5 ευρώ την ημέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Να δοθεί πίσω ο 13ος και 14ος μισθός, να καταργηθεί το χαράτσι της εισφοράς αλληλεγγύης, να προσμετρηθεί στη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία της διετίας 2016 -17, να αυξηθεί και να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας, να αυξηθεί το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.

Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλοι οι κρίσιμοι δημόσιοι φορείς (υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφάλιση κ.α) και να φτιαχτούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

Η απεργία καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, ανεξάρτητα από σχέση εργασίας.

Όλοι στον Αγώνα! Όλοι στην Απεργία!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ