Αισιόδοξος ο βασιλιάς Κάρολος – Από πότε γνώριζε για τον καρκίνο και γιατί το αποκάλυψε

Αισιόδοξος ο βασιλιάς Κάρολος – Από πότε γνώριζε για τον καρκίνο και γιατί το αποκάλυψε

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του μετά τη σοκαριστική διάγνωση με καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι εξαιρετικά θετικός μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του με καρκίνο που ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι τη Δευτέρα.

Η οικογένεια και οι φίλοι του βασιλιά Καρόλου έμειναν έκπληκτοι από την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει με το μότο «business as usual». Γίνεται κατανοητό ότι η κατάστασή του εντοπίστηκε πολύ νωρίς και η πρόγνωση είναι καλή σύμφωνα με τη MailOnline.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα άλλαξαν με το διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ – Γιατί έβαλε «φωτιά» για την πρώτη θέση της Basket League

Ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποιεί συχνά κυριακάτικα ταξίδια τους τελευταίους μήνες στο κάστρο του Windsor για να περάσει χρόνο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με τη The Sun, με πατέρα και γιο να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ήταν τη Δευτέρα που το παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε με δραματικό τρόπο πως οι γιατροί ανακάλυψαν μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη πάθηση του προστάτη.

Ο βασιλιάς Κάρολος ενημέρωσε τηλεφωνικά τους στενούς συγγενείς του, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα επιστρέψει αεροπορικώς από το σπίτι του στην Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα περάσουν σημαντικό χρόνο μαζί εδώ και 18 μήνες. Οι βασιλικοί παρατηρητές αναρωτιούνται αν μπορεί και να προμηνύει τη βελτίωση των σχέσεών τους.

Από πότε γνώριζε ο βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στο Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας από το κτήμα του Sandringham με τη σύζυγό του Καμίλα για να ξεκινήσει θεραπεία για τον καρκίνο. Η Καμίλα θα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά επέμεινε να συνεχίσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της.

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα αναλάβουν να τον αντικαταστήσουν, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά και τα ιατρική προβλήματα της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον.

Ενώ ακυρώνει όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις του, ο Κάρολος επιμένει να συνεχίσει με τα «κόκκινα κουτιά» της γραφειοκρατίας του και μπορεί ακόμη και να πραγματοποιήσει έναν μικρό αριθμό κατ’ ιδίαν ιδιωτικών συναντήσεων.

Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τη MailOnline, γνώριζε για τη διάγνωσή του από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, επιμένοντας να πάει στην εκκλησία στο Norfolk την Κυριακή και χαιρετώντας θερμά τους πιστούς.

Είναι ευγνώμων για την ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους στον κόσμο που πλήττονται από τον καρκίνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με τον καρκίνο με τον οποίο έχει διαγνωστεί, πέρα από το να τονιστεί ότι δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Ευγνώμων ο βασιλιάς Κάρολος
«Δεν ανακοινώνονται περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο, αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα λαμβάνει εξειδικευμένη φροντίδα και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό» σημείωσε βασιλικός βοηθός.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό θα λείψει ο βασιλιάς Κάρολος από τα δημόσια καθήκοντα. «Ο βασιλιάς επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή του μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα της θεραπείας, σημειώνοντας ότι ως πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν προστάτης πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων που σχετίζονται με τον καρκίνο.

Υπό αυτή την ιδιότητα, η Αυτού Μεγαλειότητα έχει συχνά μιλήσει δημόσια για την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο, των αγαπημένων τους προσώπων και των θαυμάσιων επαγγελματιών υγείας που βοηθούν στη φροντίδα τους.

Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την εξειδικευμένη φροντίδα και την ταχεία παρέμβασή της, είναι απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ