Νεκρός εντοπίστηκε ο μοτοσικλετιστής που έπεσε σε γκρεμό στην Ευρυτανία

Νεκρός εντοπίστηκε ο μοτοσικλετιστής που έπεσε σε γκρεμό στην Ευρυτανία

Ο άνδρας, που ήταν διασώστης του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, πρόλαβε να ειδοποιήσει τη σύζυγό του αλλά δυστυχώς όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του μοτοσικλετιστή που έπεσε σε γκρεμό στον Προυσό της Ευρυτανίας τα ξημερώματα.

O 46χρονος, που ήταν διασώστης του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, τηλεφώνησε ο ίδιος στη σύζυγό του τα ξημερώματα χωρίς να μπορεί να δώσει την ακριβή θέση του.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής και διασώστης ο ίδιος, εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου σε γκρεμό πολλών μέτρων χωρίς τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Κανείς δεν θα έλεγε όχι σε αυτά τα χρήματα» – Τι είπε ο Ντόρσεϊ για Παναθηναϊκό, Σλούκα και Αταμάν

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε από τις 2:00 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου για τον εντοπισμό του τραυματισμένου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος κινούνταν στην Ε.Ο. Μονής Προυσσού – Αγρινίου όταν με τη μηχανή του κατέληξε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τηλεφώνημα προς τη γυναίκα του έγινε στη 1:40, όταν την ενημέρωσε ότι με τη μηχανή του έχει πέσει σε γκρεμό αλλά δεν μπορούσε να της πει ακριβώς πού.

Οι αγωνιώδεις αναζητήσεις

Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο.

Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου ο 50χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο.

Ο 46χρονος Εκαβίτης ήταν πατέρας δύο παιδιών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ