Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της αγαπημένη ηθοποιού.

Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2024, η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η 91χρονη ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ προετοιμάζονταν να βρεθεί προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της στη ΜΕΘ. Ακολούθησαν πολλές εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια της αδιαθεσίας της ηθοποιού.

Στο πλευρό της ηθοποιού βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα και φίλοι.

Τα νεότρερα για την υγεία της

«Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές και εξονυχιστικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ βγήκαν όλες πολύ καλές. Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο γιατί πρέπει να γίνουν και κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η κούραση και η μη σωστή διατροφή, η αφυδάτωση, εξασθένησαν τον οργανισμό της και την έφεραν σε αυτό το σημείο.

Παίρνει βιταμίνες, και τη φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί και η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς. Ήδη από χθες το βράδυ που την είδα μέχρι σήμερα το πρωί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση, και απόψε το βράδυ πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα. Ψυχολογικά είναι πολύ καλά. Όσο έχει δίπλα της εμάς. που την αγαπάμε και την προσέχουμε, είναι μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE ο στενός συνεργάτης της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Χάρης Αργυρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ