Μακελειό στη Γλυφάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Καρνέση στον σύζυγό της.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασσάκη.

Οι κηδείες τους έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο κοιμητήριο της Βούλας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, γεγονός που αποτελούσε επιθυμία της οικογενείας.

Η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασάκης, ήταν δυο από τα τρία θύματα του 78χρονου Αιγύπτιου που μπήκε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα και τους πυροβόλησε.

Η αδερφή που γλίτωσε Δέσποινα Καρνέση

Πρόσωπο κλειδί είναι η Δέσποινα Καρνέση, η αδερφή που γλίτωσε από τη μανία του Αιγύπτιου – πρώην εργαζομένου στην εταιρεία.

Μάλιστα, σε ένα στεφάνι που εικάζεται ότι το έστειλε εκείνη για τον σύζυγό της, διακρίνεται το εξής μήνυμα: «Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ».

Οι αστυνομικοί θεωρούν κομβική την κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, η οποία λόγω του σοκ που έχει υποστεί δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής απέναντι στους αστυνομικούς και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως η κατάθεση της θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς η γυναίκα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν το κίνητρο του 76χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος την προηγούμενη Δευτέρα μπήκε με καραμπίνα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα και πήρε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ