Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» η γνωστή επιχειρηματίας Πόπη Χαριτάτου (pics)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» η γνωστή επιχειρηματίας Πόπη Χαριτάτου (pics)

«Πέρασες δύσκολα αλλά πάντα ήσουν αισιόδοξη και είχες αγάπη και καλοσύνη» - Τα συγκινητικά "αντίο" στην Πόπη Χαριτάτου

Η Πόπη Χαριτάτου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από πολύμηνη παραμονή στον νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ειδικότερα, η γνωστή επιχειρηματίας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ την τελευταία εβδομάδα επιδεινώθηκε η κατάσταση της, με αποτέλεσμα μπει στην εντατική, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ενδοκρινολόγο Σπύρο Παύλου, ενώ ήταν αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού είχε πολλούς φίλου, από την εγχώρια σοουμπίζ.

Μάλιστα, ήδη στα social media γνωστά πρόσωπα της σοουμπίζ την αποχαιρετούν, ανάμεσα τους η κουμπάρα της και τραγουδίστρια, Έλενα Γκρέκου (η Πόπη Χαριτάτου και ο Τέρενς Κουίκ έχουν βαφτίσει τον γιο της που έχει αποκτήσει με τον Βαλάντη), αλλά και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

«Πέρασες δύσκολα αλλά πάντα ήσουν αισιόδοξη και είχες αγάπη και καλοσύνη» – Τα συγκινητικά «αντίο» στην Πόπη Χαριτάτου

Η Έλενα Γκρέκου ανάρτησε ένα στόρι στο Instagram και έγραψε ” Αδερφούλα μου, κουμπάρα μου, ψυχή μου όμορφη, αρχόντισσά μου, θα σε θυμάμαι πάντα!! Καλό Παράδεισο!».

Η Έλενα Γκρέκου ανάρτησε ένα στόρι στο Instagram για το θάνατος της Πόπη Χαριτάτου

Αλλά και η Μάγδα Τσέγκου έκανε μια ανάρτηση και υπογράμμισε «Η Πόπη Χαριτάτου έφυγε σήμερα για τον ουρανό. Ποπάκι μου αγαπημένο, δεν σου βρηκα ούτε μια φωτογραφία μας από όλα τα χρόνια που να μην γελάς! Έτσι θα σε θυμόμαστε! Πέρασες δύσκολα αλλά πάντα ήσουν αισιόδοξη και είχες αγάπη και καλοσύνη».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ