Σε μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου προσανατολίζεται η ΝΔ

Σε μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου προσανατολίζεται η ΝΔ

Κλιμακώνει η ΝΔ την κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή τη συμφωνία πώλησης, Η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την αντιπαράθεσή της με τον υπουργό Άμυνας με αφορμή την πώληση με μεσάζοντα 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα,  κάνοντας λόγο για «εξόφθαλμα προκλητικό σκάνδαλο». Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά […]

Κλιμακώνει η ΝΔ την κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή τη συμφωνία πώλησης, Η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την αντιπαράθεσή της με τον υπουργό Άμυνας με αφορμή την πώληση με μεσάζοντα 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα,  κάνοντας λόγο για «εξόφθαλμα προκλητικό σκάνδαλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του Πάνου Καμμένου.

«Σε οιποιαδήποτε χώρα δεν θα μπορούσε να σταθεί υπουργός Άμυνας με τέτοιες αποκαλύψεις» αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, τονίζοντας ότι. «Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε χέρι-χέρι στον πάτο».

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι θα υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις. «Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να κινηθεί αυτεπάγγελτα», σημειώνουν και τονίζουν: «Το ζήτημα είναι να πάρει θέση ο Τσίπρας».


Πηγή: Unfollow.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ