Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Εγκρίθηκε επί της αρχής από την κυβερνητική πλειοψηφία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων ο Δημήτρης Καβαδέλλας δήλωσε «παρών» προκαλώντας έκπληξη, καθώς ο ειδικός αγορητής […]

Εγκρίθηκε επί της αρχής από την κυβερνητική πλειοψηφία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων ο Δημήτρης Καβαδέλλας δήλωσε «παρών» προκαλώντας έκπληξη, καθώς ο ειδικός αγορητής του κόμματος Μάριος Γεωργιάδης είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη συνεδρίαση ότι «η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζει με χέρια και με πόδια».

Ο προεδρεύων Νίκος Μανιός ρώτησε τον κ. Καβαδέλλα αν το «παρών» που εκφώνησε είναι δήλωση ψήφου της Ένωσης Κεντρώων ή δήλωση παρουσίας του βουλευτή.

Μετά από λίγο, ο ειδικός αγορητής Μάριος Γεωργιάδης εισήλθε στην αίθουσα και δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζει το νομοσχέδιο.

vouli


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ