Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μέσα από τη ΜΕΘ (vid)

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μέσα από τη ΜΕΘ (vid)

Η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Στην Εντατική παραμένει η φοιτήτρια που δέχθηκε την πισώπλατη μαχαιριά από άγνωστο άνδρα στην Ερμού, ενώ ο 32χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (5/3).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όπως δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Μάικ Τζέιμς

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο εξάδελφος της 22χρονης, που μίλησε το Σάββατο στο MEGA, είπε ότι η φοιτήτρια μαχαιρώθηκε πισώπλατα μέρα μεσημέρι ενώ έδειξε το μπουφάν της και όπως είπε, «όχι απλά είναι σκισμένο, είναι διαμελισμένο στα δύο».

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ η Ερμού ήταν γεμάτη κόσμο και η κοπέλα πήγαινε στην δουλειά της, όπως έκανε κάθε ημέρα. Λίγο πριν φτάσει στο κατάστημα, ο δράστης την πλησίασε και την μαχαίρωσε στην πλάτη, που μάλιστα το έστριψε προς τα κάτω.

«Έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα, πνεύμονας, διάφραγμα, έφτασε κοντά στο στομάχι. Είναι σφάξιμο. Με το που το κάνει αυτό μένει ακίνητος, το παίζει τρελός. Πώς έβαλε δικηγόρο και εμένα η ξαδέλφη μου τώρα είναι στην εντατική;», είπε ακόμη ο εξάδελφός της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ