Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και προεδρίας της FYROM

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και προεδρίας της FYROM

Στο «κόκκινο» η κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και προέδρου της χώρας Γκεόργκι Ιβάνοφ, μία ημέρα μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό. «Για το μέλλον της χώρας δεν αποφασίζει ο Ιβάνοφ, αλλά οι πολίτες» ανέφερε η κυβέρνηση Ζάεφ, καλώντας τον πρόεδρο της χώρας να «απομονωθεί πολιτικά». «Η κυβέρνηση εκφράζει τη λύπη της, επειδή ο […]

Στο «κόκκινο» η κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και προέδρου της χώρας Γκεόργκι Ιβάνοφ, μία ημέρα μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό.

«Για το μέλλον της χώρας δεν αποφασίζει ο Ιβάνοφ, αλλά οι πολίτες» ανέφερε η κυβέρνηση Ζάεφ, καλώντας τον πρόεδρο της χώρας να «απομονωθεί πολιτικά».

«Η κυβέρνηση εκφράζει τη λύπη της, επειδή ο πρόεδρος στο διάγγελμά του απέτυχε να ξεπεράσει την αδυναμία του και να δει την προοπτική που ανοίγεται» επεσήμανε η κυβέρνηση. Δεν έχει κανένα αίσθημα ευθύνης και αναλαμβάνει πράξεις απαράδεκτης χειραγώγησης, κάτι που είναι επιζήμιο για τη χώρα και τους πολίτες και επενεργεί άμεσα κατά της ενίσχυσης της μακεδονικής ταυτότητας», ανέφερε η κυβέρνηση και πρόσθεσε:

«Ο Ιβάνοφ δεν τάσσεται υπέρ της λύσης και δεν εργάζεται για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, κάτι που αποτελεί για τους πολίτες προτεραιότητα υψηλού εθνικού συμφέροντος».

«Είμαστε αυτό που είμαστε και τελικά αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους γείτονές μας, τη Δημοκρατία της Ελλάδας και τη διεθνή κοινότητα. Με την συμφωνία αυτή επιβεβαιώνεται και ενισχύεται η μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα» κατέληξε η κυβέρνηση της γείτονος.

ivanof zaev


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ