Άγριο ξύλο σε καρκινοπαθή για να φύγει από σπίτι που νοικιάζει – Την έσερναν από τα μαλλιά

Άγριο ξύλο σε καρκινοπαθή για να φύγει από σπίτι που νοικιάζει – Την έσερναν από τα μαλλιά

Η 60χρονη μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε από γείτονες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

Θύμα ξυλοδαρμού από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει, καταγγέλλει ότι έπεσε μία 60χρονη καρκινοπαθής, σε χωριό του Νοτίου Πηλίου.

Οι ιδιοκτήτες, μάνα και γιος, ήθελαν να κάνουν έξωση στην 60χρονη γυναίκα, πρώην δασκάλα χορού και την πίεζαν τους τελευταίους μήνες να εγκαταλείψει την μισθωμένη οικία και αυτό δημιουργούσε συχνές προστριβές.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Ανακοίνωσε Sold Out για το ματς με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός (pic)

Έφτασαν στο σημείο να την σέρνουν από τα μαλλιά για να τη βγάλουν από το σπίτι

Μετά την ψυχολογική βία η γυναίκα αντιμετώπισε και σωματική. Μητέρα και γιος σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν προχθές  σε σημείο να την σέρνουν από τα μαλλιά για να την βγάλουν από το σπίτι, όπως μεταδίδει το gegonotanews. Η κλήση στην αστυνομία έγινε από την 60χρονη, η οποία κατέθεσε πως το σπίτι που νοίκιαζε χρειαζόταν επισκευές και προχώρησε και η ίδια σε μετατροπές που δεν βρήκαν σύμφωνη την ιδιοκτησία, η οποία της έδωσε τελεσίγραφο για άμεση εγκατάλειψη της κατοικίας.

«Με έσωσαν οι γείτονες»

Το τελεσίγραφο ωστόσο δεν ήταν αρκετό γι΄αυτό μητέρα και γιος την “επισκέφθηκαν” στο σπίτι.

«Εισέβαλαν στο σπίτι, με τραβούσαν από τα μαλλιά και με χτυπούσαν. Πριν το επεισόδιο δεχόμουν και απειλητικά μηνύματα. Όταν μπούκαραν στο σπίτι θέλησα να τρέξω για να ξεφύγω. Οι γείτονες με έσωσαν από τα χέρια του γιου της ιδιοκτήτριας» φέρεται να κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα, η γυναίκα.

Η 60χρονη μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε από γείτονες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ