«Απρόκλητη» επίθεση σε δύο διασώστες – Τι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

«Απρόκλητη» επίθεση σε δύο διασώστες – Τι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

Θύμα ξυλοδαρμού δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου το απόγευμα του Σαββάτου. Βαρύτερες κακώσεις φέρει ο ένας. Παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου το απόγευμα του Σαββάτου όταν ομάδα ατόμων προσέγγισαν και «χτύπησαν αναίτια», σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το KorinthosTV για το επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία αλλά όταν έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Περιστέρι 97-101: Πέρασε από τα Λιόσια (και) η ομάδα του Σπανούλη και άφησε την Ένωση στο… περίμενε

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ «καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε από ομάδα Ρομά στο νοσοκομείο Κορίνθου».

Kαλούν την διοίκηση του ΕΚΑΒ να υποβάλει μηνύσεις
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Σωματείο, «δύο διασώστες του ΕΚΑΒ Κορίνθου χτυπήθηκαν αναίτια στον χώρο των ΤΕΠ κατά την παράδοση περιστατικού, με τον ένα να φέρει βαρύτερες κακώσεις. Επίσης η ίδια ομάδα προκάλεσε φθορές σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που ήταν σταθμευμένα στον χώρο των ΤΕΠ, χτύπησε και προσωπικό του νοσοκομείου και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή».

Αφού εύχονται περαστικά στους συναδέλφους και ταχεία ανάρρωση καλούν την διοίκηση του ΕΚΑΒ «να υποβάλει μηνύσεις τόσο για τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων, όσο και για τις φθορές στα ασθενοφόρα οχήματα, τις Αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν ΆΜΕΣΑ στην σύλληψη των δραστών και την Δικαιοσύνη να εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα στην επιβολή των ποινών».

⇒ Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τους δράστες και το κίνητρο της επίθεσης.

Γεωργιάδης: Απαράδεκτο γεγονός
Σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση στον εργαζόμενο.

«Απαράδεκτο γεγονός έδωσα εντολή το ΕΚΑΒ να προβεί σε όλες τις δυνατές νομικές ενέργειες. Ευχαριστώ την ΕΛΑΣ για την άμεση παρέμβασή της. Περαστικά στον διασώστη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ