Ζαχάροβα: «Εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο ISIS έκανε την επίθεση στο Crocus City Hall

Ζαχάροβα: «Εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο ISIS έκανε την επίθεση στο Crocus City Hall

Ρώσοι αξιωματούχοι συνεχίζουν να αμφισβητούν τους ισχυρισμούς περί ISIS - παρότι η ίδια η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη - δείχνοντας ως υπεύθυνη την Ουκρανία

Η εκπρόσωπος του τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε σήμερα ότι είναι «εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε» ότι το Ισλαμικό Κράτος θα είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών της Μόσχας την περασμένη Παρασκευή στην οποία σκοτώθηκαν 140 άνθρωποι.

Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την επίθεση, παρότι η ίδια η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη, υπονοώντας αντίθετα ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Η Ζαχάροβα δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι ευγνώμων για τις δηλώσεις συμπαράστασης και συμπάθειας που έλαβε απ όλο τον κόσμο, μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής.

Την Κυριακή, η ίδια είχε επιτεθεί με δριμύ τρόπο κατά των ΗΠΑ στηλιτεύοντας τη βιασύνη με την οποία η Αντριέν Γουάτσον ανέφερε πως οι Αμερικανοί είχαν προειδοποιήσει τη Ρωσία καθώς και ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

«Μακάρι να μπορούσαν να διευθετήσουν τη δολοφονία του δικού τους Προέδρου Κένεντι τόσο γρήγορα. Αλλά όχι, για περισσότερα από 60 χρόνια δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Ή μήπως το έκανε ο ISIS; Ή θα καθυστερήσουν άλλα 60 χρόνια με συγκεκριμένα, παίζοντας με την όποια ‘εποικοδομητική αβεβαιότητα;’» είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ