Στο ευρωκοινοβούλιο εκ νέου η Μαρία Καρυστιανού – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα Τέμπη

Στο ευρωκοινοβούλιο εκ νέου η Μαρία Καρυστιανού – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού θα συμμετάσχει και θα μιλήσει στην εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια»

Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα βρεθεί εκ νέου η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης και πρόεδρος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού, όπου θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου έπειτα από πρωτοβουλία της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Κουντουρά.

Ποιοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές και ποιοι θα τοποθετηθούν με διαδικτυακή σύνδεση

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση -με φυσική παρουσία- θα είναι, εκτός της Μαρίας Καρυστιανού, η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Karima Delli, η επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της Γενικής Διεύθυνσης DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Keir Fitch και ο βουλευτής Λάρισας και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη Βασίλης Κόκκαλης.

Ακόμη, θα τοποθετηθούν με διαδικτυακή σύνδεση ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών (Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης – ΠΕΠΕ) Κώστας Γενιδούνιας, ο ποινικολόγος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρος Μαντάς, οι νομικοί, εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος και η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ