Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία – Πώς έγινε το φονικό στους Αγίους Αναργύρους κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία – Πώς έγινε το φονικό στους Αγίους Αναργύρους κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Συγκλονίζει το νέο φονικό στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μία 28χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την δολοφόνησε.

H γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Μόλις βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα, ο φίλος της 28χρονης αποχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η γυναίκα αφού ζήτησε περιπολικό να πάει σπίτι της, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και να καλέσει το 100.

Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος ο οποίος μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε.

Τι δηλώνει ο Καλλιακμάνης

«Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πριν μαζί, είναι ο πρώην σύντροφός της. Είναι από τα περιστατικά που η γυναίκα λέει εγώ δε θέλω να συνεχίσω μαζί σου και ο κακοποιητής, αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να το ανεχτεί αυτό, δεν μπορεί να ανεχτεί ότι η γυναίκα φεύγει, πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Γίνεται προανάκριση να δούμε πώς ακριβώς έγινε. Πληροφορίες λένε ότι πήγε στο τμήμα η γυναίκα και μετά, όπως βγήκε, την περίμενε.

Βλέπουμε ότι στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς και μπροστά στην παρόρμηση που νιώθουν και την επιθετικότητα, σκοτώνουν. Εγώ δε θα την άφηνα να φύγει από το ΑΤ».

Όπως λέει ο ίδιος, ζήτημα και σε αυτά τα περιστατικά είναι η υποστελέχωση των ΑΤ, τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών.

«Ένας αξιωματικός υπηρεσίας και ένας σκοπός, αυτό είναι στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα. Υπάρχει πρόβλημα. Η αστυνομία πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει όταν συμβεί κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ