Απάντηση Νέας Αριστεράς σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς

Απάντηση Νέας Αριστεράς σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρουν πηγές της Νέας Αριστεράς.

«Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδo-θαυματοποιούς», αναφέρει η Νέα Αριστερά, απαντώντας σε όσα ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου περί «άνευ προηγουμένου» εμμονής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πίστα τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλειά τους και συνεχίζουν να το κάνουν», αναφέρει η Νέα Αριστερά.

Διαβάστε επίσης: Οδηγίες της ΠΑΕ προς τον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει»

Τι ανέφερε η Κουμουνδούρου

Υπενθυμίζεται ότι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν νωρίτερα τα εξής:

«Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει “αντιπολίτευση” στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της ‘αφηρημάδας’ της από τους δημοσιογράφους. Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην “Καθημερινή” όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;», σχολίασαν επίσης από την Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Πρόσθεσαν επιπλέον ότι: «Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση» και σχολιάζουν: «Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ