Η Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου επικύρωσε την πρόκριση της μαροκινής Μπερκάν στον τελικό του Κυπέλλου CAF

Η Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου επικύρωσε την πρόκριση της μαροκινής Μπερκάν στον τελικό του Κυπέλλου CAF

Στον τελικό, η Μπερκάν θα αντιμετωπίσει την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ, στις 12 Μαΐου στο Μαρόκο, για τον πρώτο αγώνα, και στις 19 του ίδιου μήνα στην Αίγυπτο, για τη ρεβάνς.

Η Επιτροπή Συλλόγων της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) επικύρωσε την πρόκριση της μαροκινής RSB (Renaissance Sportive de Berkane) στον τελικό του Κυπέλλου CAF 2023-2024, μετά την αποχώρηση της αλγερινής USMA (Union sportive de la Médina d’Alger), στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης CAF Κονφεντερέισον Καπ.

Με δελτίο τύπου της, η Βασιλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μαρόκου (FRMF) ανακοίνωσε ότι έλαβε, στις 2 Μαΐου 2024, αντίγραφο της απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής της CAF σχετικά με τον αφρικανικό ημιτελικό, στον οποίο επικυρώνει την πρόκριση της Mπερκάν στον τελικό του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία για τον Βλάντο Τζούροβιτς: Βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος γιος του σε δάσος στο Βελιγράδι

Σύμφωνα με την FRMF, η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή κυρώσεων στην αλγερινή ομάδα με ήττα 0-3, καθώς και την παραπομπή του θέματος στην πειθαρχική Επιτροπή για να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων κυρώσεων. Στον πρώτο αγώνα, η Επιτροπή είχε επιβάλει τις ίδιες κυρώσεις στην αλγερινή USMA, συνεπεία διαφωνίας σχετικά με τη φανέλα της μαροκινής Μπερκάν, στην οποία αποτυπωνόταν ο χάρτης του Μαρόκου, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Σαχάρας.

Στον τελικό του Κυπέλλου CAF, η Μπερκάν θα αντιμετωπίσει την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ, στις 12 Μαΐου στο Μαρόκο, για τον πρώτο αγώνα, και στις 19 του ίδιου μήνα στην Αίγυπτο, για τη ρεβάνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ