Αποκαλυπτικό βίντεο: Πώς δρούσαν οι διαρρήκτες σε Ηλιούπολη και Δάφνη

Αποκαλυπτικό βίντεο: Πώς δρούσαν οι διαρρήκτες σε Ηλιούπολη και Δάφνη

Από τις έρευνες που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. στα κρησφύγετα των δραστών βρέθηκαν 54 κλειδιά σπιτιών

Εξοργίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση των τεσσάρων Γεωργιανών, που είχαν στην κυριολεξία ρημάξει πληθώρα σπιτιών στην περιοχή της Δάφνης και της Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στις περιοχές που είχαν βάλει στο στόχαστρο, ενώ κατηγορούνται για συνολικά έξι ληστείες.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Η Φραπάρ δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους»

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται σε πλήρη κλίμακα η δράση των Γεωργιανών.

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει τους διαρρήκτες να φτάνουν έξω από τα σπίτια που είχαν βάλει στο μάτι, χρησιμοποιώντας ένα «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο, να παρακολουθούν τις κινήσεις των ενοίκων και στη συνέχεια να μπαίνουν στο εσωτερικό και να αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές. Δεν δίσταζαν, μάλιστα, ακόμη και να χτυπούν τα κουδούνια των κατοικιών.

Κλειδιά για… κάθε πόρτα

Οι τέσσερεις θρασύτατοι ληστές συνελήφθησαν τελικά από τα στελέχη της Ασφάλειας. Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι βρέθηκαν 54 κλειδιά από πολυκατοικίες, γεγονός που καταδεικνύει την έκταση της δράσης που είχαν αναπτύξει τα μέλη της συμμορίας.

Στη φυλακή και με χρηματικό πρόστιμο

Λίγες ώρες  μετά τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί δικάστηκαν στο αυτόφωρο και οδηγήθηκαν στη φυλακή, χωρίς αναστολή. Παράλληλα, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα, τους επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ