Απαγόρευση συγκέντρωσης έξω από το Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα

Απαγόρευση συγκέντρωσης έξω από το Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα

Η απαγόρευση θα ισχύει και τις δύο ημέρες του συνεδρίου, Δευτέρα και Τρίτη, στην περιοχή γύρω από το Ωδείο Αθηνών.

Την απαγόρευση συγκέντρωσης αύριο το απόγευμα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών» έξω από το Ωδείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία.

Η συγκέντρωση έχει εξαγγελθεί από τα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων» για τις 16.30.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για Έβανς, ο Ντόρσεϊ, το +1 στα γκαρντ και η… έκπληξη (pics, vids)

Η απαγόρευση συγκεντρώσεων αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας και ισχύει από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (17/6) μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης (19/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών,  απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», γιά την 17-6-2024 και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών (Β. Γεωργίου Β’ αρ. 17-19), όπου θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Συνέδριο, καθώς  και κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από  την 06:00’ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00’ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινοφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

Διεθνής Διάσκεψη

Το διήμερο συνέδριο συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ». Πρόκειται για τη Διεθνή Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον διεθνή, τον ευρωπαϊκό, τον Βαλκανικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή, Πρωθυπουργοί, πρώην Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, Ευρωπαίοι Επίτροποι, ακαδημαϊκοί, διακεκριμένοι επιστήμονες, Διευθυντές Ινστιτούτων κ.α.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ