Διπλωματικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη

Διπλωματικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, έξι πρώην στρατιωτικοί της ΠΓΔΜ, οι οποίοι προσπαθούσαν να ταξιδέψουν σε χώρα της ΕΕ με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια. Οι δύο από αυτούς καταζητούνται διεθνώς με ερυθρά αγγελία (διεθνές ένταλμα σύλληψης) Interpol και ήδη έχουν παραδοθεί στα χέρια της ΕΥΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες διώκονται στη χώρα τους και […]

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, έξι πρώην στρατιωτικοί της ΠΓΔΜ, οι οποίοι προσπαθούσαν να ταξιδέψουν σε χώρα της ΕΕ με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια.

Οι δύο από αυτούς καταζητούνται διεθνώς με ερυθρά αγγελία (διεθνές ένταλμα σύλληψης) Interpol και ήδη έχουν παραδοθεί στα χέρια της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες διώκονται στη χώρα τους και ζητείται η έκδοσή τους για την υπόθεση των παράνομων υποκλοπών που έγινε αιτία να πέσει η κυβέρνηση Γκρουέσφκι. Μάλιστα, ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να ονομάζεται Γκρουέφσκι και εικάζεται ότι μπορεί να έχει κάποια συγγένεια με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

Οι συλληφθέντες, τουλάχιστον οι τέσσερις εξ αυτών που δε διώκονται με διεθνές ένταλμα, αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να παραπεμφθούν στο αυτόφωρο για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Οι άλλοι δύο που διώκονται με ερυθρά αγγελία αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα εκδόσεων της Θεσσαλονίκης σήμερα ή αύριο.

Πηγή: efsyn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ