Σκέτο παλάτι: Αυτή είναι η βίλα του Απόστολου Λύτρα που βγήκε σε πλειστηριασμό – Πωλείται «κοψοχρονιά»

Σκέτο παλάτι: Αυτή είναι η βίλα του Απόστολου Λύτρα που βγήκε σε πλειστηριασμό – Πωλείται «κοψοχρονιά»

Με τεράστιους χώρους και όλα τα κομφόρ

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους.

Ο γνωστός δικηγόρος, που παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, λόγω χρέους που τον βαρύνει βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό ακινήτου που είναι στην κυριότητά του 100%.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (pics)

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται ότι έπρεπε να καταβάλει 100.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει η ρύθμιση για το ακίνητο. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 367.877 ευρώ, ενώ η θέση πάρκινγκ, έχει τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ. Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή “σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία”.

Του τα ξηλώνουν όλα: Σερί οι πλειστηριασμοί για τον Απόστολο Λύτρα – Μετά τη μεζονέτα του παίρνουν και γραφεία στο κέντρο της Αθήνας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, κατηγορούμενος για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, βρίσκεται αντιμέτωπος με συνεχείς πλειστηριασμούς.

Μετά τον προγραμματισμένο πλειστηριασμό της μεζονέτας του στο Πάτημα Χαλανδρίου για την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Ιουνίου, ακολουθεί ένας ακόμη για γραφεία σε πολυκατοικία επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο δεύτερος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum (για λογαριασμό της VEGA I NPL FINANCE DAC).

Απόστολος Λύτρας: Τι θα βγει στο σφυρί

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση, για την υπό στοιχεία Γάμα πέντε (Γ-5) οριζόντιο ιδιοκτησία (συγκρότημα γραφείων) του τρίτου πάνω από το ισόγειο ορόφου, η οποία αποτελείται από δύο γραφεία και αποχωρητήριο, ενώ έχει επιφάνεια 37 τ.μ.

Η όλη πολυκατοικία επί της οποίας βρίσκεται η πιο πάνω οριζόντια ιδιοκτησία, είναι κτισμένη σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, που βρίσκεται στην Αθήνα, και επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 8.

Η εν λόγω ιδιοκτησία ανήκει κατά πλήρη κυριότητα και κατά ποσοστό 100% στον Απόστολο Λύτρα δυνάμει του υπ’ αριθμ. 6031/28.02.2001 συμβολαίου γονικής παροχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ