«Μεγάλη τουριστική επένδυση από τον Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία»

«Μεγάλη τουριστική επένδυση από τον Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλη τουριστική επένδυση στο νομό Μεσσηνίας.

Οι συζητήσεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο βρίσκονται στην τελική ευθεία και πλέον είναι θέμα χρόνου, προκειμένου να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το messiniapress.gr, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλη τουριστική επένδυση στο νομό Μεσσηνίας.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και επισημαίνει ότι η τουριστική επένδυση του Πιεμπονγκσάντ θα είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έχει γίνει στη Μεσσηνία. Ο Ταϊλανδός εκτός από τον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται έτοιμος να επενδύσει και σε άλλους τομείς, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στον τουρισμό. Η είδηση κατόπιν συνοδεύεται από το βιογραφικό του Ταϊλανδού και κυρίως από τις εταιρίες που είναι υπό τη σκέπη της «Empire Asia».

Υπενθυμίζουμε ότι ο γιος του Παϊρότζ, Πιτ, βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συνεργάτες του από την Pan Asia και σύντομα θα έρθει στην Αθήνα και ο πατέρας του, για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ