Μάτι : Ταυτοποιήθηκε η σορός ενός άντρα

Μάτι : Ταυτοποιήθηκε η σορός ενός άντρα

«Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού» έγραψε η αδερφή του νεκρού, του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, στο Facebook

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρης, που έχασε τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην ανατολική Αττική και στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες πολίτες.

Η αδερφή του άτυχου άντρα τον αναζητούσε μετά την πυρκαγιά ενώ είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Στην είδηση ταυτοποίησης της σορού του είχε ανακοινώσει ότι ήταν μέλος της οικογένειας του ενώ σε ανάρτησή της στο Facebook ζήτησε «αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές».

«Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης», έγραψε η Σοφία Αγγελική Χαμηλοθώρη στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ