Brexit : Το χαμηλότερο ποσοστό άγγιξε η στήριξη των Βρετανών στη Μέι

Brexit : Το χαμηλότερο ποσοστό άγγιξε η στήριξη των Βρετανών στη Μέι

Στο 22% έφτασε η στήριξη των ψηφοφόρων στην Τερέζα Μέι, σχετικά με τους χειρισμούς της ως προς το Brexit.

Στο 22% έφτασε η στήριξη των ψηφοφόρων στην Τερέζα Μέι, σχετικά με τους χειρισμούς της ως προς το Brexit, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ινστιτούτο ORB International. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί.

Το πρώτο εξάμηνο του 2017, το ποσοστό των πολιτών που επιδοκίμαζε τον τρόπο που η κυβέρνηση χειριζόταν το «διαζύγιο», έφτανε το 55%.

Ωστόσο, το ποσοστό αυτό άρχισε να μειώνεται σταδιακά και φτάνει πλέον αρκετά χαμηλά νούμερο σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, τη στιγμή δηλαδή που κυβέρνηση της χώρας δίνει μάχη για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα καθορίζει τις σχέσεις του Λονδίνου με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο μέλλον.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε 2.000 ενήλικες. Το 60% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δε νιώθει σιγουριά ότι η Τερέζα Μέι θα συνάψει την πιο συμφέρουσα συμφωνία, ένα ποσοστό αυξημένο από το 56% τον περασμένο μήνα. Την ίδια στιγμή, το 22% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα καταφέρει να συνάψει την ορθότερη για τους Βρετανούς συμφωνία.

Ενώ απομένει λίγο παραπάνω από 8 μήνες πριν από την 29η Μαρτίου του 2019, ημερομηνία κατά την οποία η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της Μέι, το κοινοβούλιο, οι πολίτες και ο επιχειρηματικός κόσμος παραμένουν βαθιά διχασμένοι για τη μορφή που θα έπρεπε να έχει το Brexit.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ