Στους 95 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι

Στους 95 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι

Όλο και περισσότερο αυξάνεται η «μαύρη λίστα» με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αφού ακόμα ένας εγκαυματίας κατέληξε, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 95

Όλο και περισσότερο αυξάνεται η «μαύρη λίστα» με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αφού ακόμα ένας εγκαυματίας κατέληξε, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 95.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άνδρα ηλικίας περίπου 63 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έτσι ο αριθμός των νοσηλευομένων διαμορφώνεται ως εξής: 30 ενήλικες, εκ των οποίων 7 στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένοι, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο παίδων σε καλή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική είχε γνωστοποιήσει ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του 94ου θύματος.

«Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ