
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Λιγότερο από δύο ώρες διήρκησε η απολογία της Ειρήνη Μουρτζούκου στην Εισαγγελία Πατρών.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή της.
Να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου απολογήθηκε μέσω υπομνήματος και δεν απάντησε σε ερωτήσεις της ανακρίτριας, επιλέγοντας τον δρόμο της σιωπής.
Τι είπε ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου
Δεν ανακάλεσε την κατάθεσή της, ούτε προσπάθησε να μην απαντήσει, πιστή στη θέλησή της να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, είπε ο συνήγορός της Δημήτρης Αλεξανδρής, σε δηλώσεις μετά την απολογία της πελάτισσάς του.
«Από εδώ και πέρα η δικογραφία θα πάρει το δρόμο της» είπε.
Ο κ. Αλεξανδρής ρωτήθηκε αν η πελάτισσά του αναφέρθηκε στον μικρό Παναγιωτάκη λέγοντας ότι «δεν μπορώ να το αποκαλύψω, είναι μυστική η απολογία», είπε.
Ο δικηγόρος, ανέφερε επίσης ότι ίσως θα έπρεπε να γίνει και μια ψυχιατρική εξέταση.
Για τι κατηγορείται
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε τα δύο δικά της μωρά, το παιδί της φίλης της αλλά και την αδελφή της πριν από 11 χρόνια, αλλά όχι και τον μικρό Παναγιώτη, του τελευταίου παιδιού που φέρεται να ξεψύχησε παρουσία της , τον Αύγουστο του 2024, για τον θάνατο του οποίου αρνείται κάθε εμπλοκή.
Όπως είπε η Μουρτζούκου την κυρίευαν οι δαίμονες όταν τσακωνόταν με τη μητέρα της και ήθελε να κάνει κακό.
Σε μια τέτοια στιγμή, ομολόγησε, ότι σκότωσε την αδελφή της όταν η ίδια ήταν 14 ετών και στη συνέχεια, ομολόγησε τις δολοφονίες των δύο δικών της παιδιών και της φίλης της.