Στο Μάτι ο πρωθυπουργός – Σε εξέλιξη σύσκεψη με κατοίκους και φορείς

Στο Μάτι ο πρωθυπουργός – Σε εξέλιξη σύσκεψη με κατοίκους και φορείς

Στο Μάτι βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές.

Στο Μάτι έφτασε 40 λεπτά μετά τις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές. Στις πρώτες του δηλώσεις προς τους κατοίκους, ανέφερε πως «είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών».

Πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. «Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αποφάσισε να επισκεφθεί το Μάτι λίγο πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου θα εξαγγείλει μία σειρά μέτρων, ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν με ειλικρίνεια ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι. Σημείωσε ακόμη πως δεν πήγε στην περιοχή για δημιουργία εντυπώσεων. «Μάχη δίνουμε. Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός συμμετέχει σε σύσκεψη μαζί με κατοίκους και φορείς της περιοχής με τους οποίους θα συζητήσει για το πως προχωρούν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή, ενώ θα ενημερωθεί για τα καθημερινά προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους.

Στο σημείο βρίσκεται ακόμη ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο πρόεδρος του «Δημόκριτου» ο οποίος συνομίλησε με πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ