Λοβέρδος : «Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής του ψεύδους»

Λοβέρδος : «Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής του ψεύδους»

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει στη ΔΕΘ.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του επιμελητηρίου της πόλης.

Ο κ. Λοβέρδος, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει στη ΔΕΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αντί το περιεχόμενο των μηνυμάτων του υποτιθέμενου πρωθυπουργού να είναι πως θα λειτουργήσει η οικονομία, εκμεταλλεύεται τη ΔΕΘ για να μιλήσει για δήθεν παροχές».

Ο κ. Λοβέρδος είπε επίσης ότι «ο τόπος έχει ανάγκη τη σοκαριστική ανάπτυξη που θα επιτρέψει κάτι να γίνει με τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση» ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «έναν από τους χειρότερους πρωθυπουργούς στο ελεύθερο ελληνικό κράτος».

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι καλλιεργητής του μίσους» και πως η ΔΕΘ είναι ο χώρος όπου «ο κ. Τσίπρας θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής του ψεύδους».

Σχετικά με την προεκλογική στάση που αναμένεται να κρατήσει το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Λοβέρδος είπε πως το ουσιαστικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών θα είναι η σύγκρουση του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στον χώρο της Κεντροαριστεράς υποστήριξε ότι «έχει έναν εκφραστή και αυτός είναι το Κίνημα Αλλαγής».

Ερωτηθείς, εάν η στρατηγική της πολιτικής επίθεσης που εξαπολύει ο ίδιος κυρίως προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, «ανοίγει την πόρτα» για μετεκλογική συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τη Ν.Δ, είπε πως «είναι κανόνας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος οι αντιπολιτεύσεις να χτυπάνε τις κυβερνήσεις» και πρόσθεσε πως το ζήτημα των συνεργασιών θα κριθεί μετά τις εκλογές.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η εκτίμηση του σχετικά με την πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος σημειώνοντας ότι «θα περπατήσουμε σε κακοτράχαλο δρόμο».

Ο ίδιος είπε πως η μεταμνημονιακή Ελλάδα δυστυχώς χαρακτηρίζεται από τα πρωτογενή πλεονάσματα 3.5% μέχρι το 2022 και από τα 100 χρόνια δέσμευσης της δημόσιας περιουσίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ