Νέα παράσταση Καμμένου: Να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών μετά τη λήξη της 4ετιας

Νέα παράσταση Καμμένου: Να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών μετά τη λήξη της 4ετιας

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι θα... ζητήσει από τον συγκυβερνήτη Τσίπρα να φέρει το θέμα για ψήφιση στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας.

Δεν έχει τέλος η αλλοπρόσαλλη πολιτική του Πάνου Καμμένου με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών καθώς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι θα… ζητήσει από τον συγκυβερνήτη Τσίπρα να φέρει το θέμα για ψήφιση στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας, αποδεικνύοντας έτσι εμμέσως ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση όπως λέει συχνά πυκνά για να κρατήσει σε εγρήγορση τους ψηφοφόρους του.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε διαφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα ανέφερε ο κ. Καμμένος από τη ΔΕΘ έχοντας ως φόντο τη φράση «Κι όμως το τρένο έφτασε» παραπέμποντας στο προεκλογικό σποτ με τον Αλέξη Τσίπρα. «Η διαφωνία είχε οδηγήσει στη χάραξη μιας πολιτικής που οποιαδήποτε εξέλιξη και αν υπάρχει, να επέλθει μετά το πέρας της κοινής διακυβέρνησης. Οι συνθήκες που προέκυψαν στα Σκόπια, έφεραν τα πράγματα πιο γρήγορα. Η συμφωνία με βρίσκει αντίθετο. Σε αυτό δεν θα κάνουμε πίσω και δεν θα παραχωρήσουμε τον όρο Μακεδονία» είπε.

Τα Σκόπια πρόσθεσε, «παραβιάζουν τη συμφωνία, είναι προκλητικοί απέναντι στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουν ότι την τελική απόφαση εμείς θα την πάρουμε. Ο ελληνικός λαός. Όσο προκαλούν ο ελληνικός λαός θα τους πει όχι».

Αν η Συμφωνία έρθει στη Βουλή, υποστήριξε, θα ζητήσουμε σε πρώτη φάση δημοψήφισμα. «Αν δεν γίνει αυτό, θα ζητήσουμε να μετατεθεί η ψήφιση της Συμφωνίας στη Βουλή μετά το τέλος της τετραετίας». Και μόνο ως έσχατη λύση, ανέφερε ο κ. Καμμένος θα πάμε στη λύση της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Το τρένο έμεινε στις ράγες…

«To τρένο έμεινε στις ράγες, είχε μία ομαλή πορεία και έφτασε στον πρώτο σταθμό. Περάσαμε στην περίοδο της χάραξης της εθνικής πολιτικής» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Υποστήριξε ότι «η συμβολή των ΑΝΕΛ στη συγκρότηση της κυβέρνησης με τη λαϊκή εντολή που είχαμε πάρει το 2015 ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση κλίματος εθνικής συνεννόησης διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων». Έγινε πράξη, είπε, η εθνική συμφιλίωση. «Ενώσαμε τον ελληνικό λαό και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι δεσμεύσεις μας ήταν ξεκάθαρες».

Μιλώντας για την πορεία της συγκυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ «σαν το δεξί χέρι της κυβέρνησης θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ώστε να ενισχύσουμε φιλικές πολιτικές για την επιστροφή κεφαλαίων, για να επιστρέψουν πίσω τα νέα παιδιά».

Για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι δεν δόθηκε κανένα αντάλλαγμα από την Ελλάδα ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη βοήθεια που έδωσαν άλλες χώρες. Αναφορικά με τους τούρκους που συνελλήφθησαν και αφέθησαν τελικά ελεύθεροι, τόνισε πως η Ελλάδα αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε μία χώρα που σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ