Αγρια επίθεση σε Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα για το Μακεδονικό

Αγρια επίθεση σε Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα για το Μακεδονικό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέγεται στη Μεσσηνία, φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από οργανωμένους οπαδούς της μεσσηνιακής ομάδας μετά το Καλαμάτα - Πάμισος.

Επίθεση στην Καλαμάτα από ομάδα 30 περίπου ατόμων δέχθηκε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντίνεας, ο οποίος εκλέγεται στην περιοχή. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος κοντά σε στέκι των Bulldogs στην οδό Καλλιπάτειρας στην Καλαμάτα, με τους οπαδούς της τοπικής ομάδας να φέρονται ως εκείνοι που τον προπηλάκισαν!

Ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στο enikos.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το περιστατικό και στον ANT1 λέγοντας ότι ομάδα τριάντα ατόμων – τους οποίους τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο – τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά, όπως ανέφερε «για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κωνσταντινέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε επικοινωνία του ΑΠΕ με τον βουλευτή, ο κ. Κωνσταντινέας δήλωσε «ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν».

Το μήνυμα που έστειλε μέσω του ΑΠΕ είναι ότι «ο φασισμός δεν θα περάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ