Προφυλακιστέος ο 58χρονος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου απολογήθηκε.

Προφυλακιστέος ο 58χρονος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι | to10.gr

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 58χρονος Ρομά, ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας αρνείται την πράξη που του αποδίδεται. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του, φέρεται να λέει στην απολογία του, και ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη , η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, εμφανίζεται , σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελευθερος και εκκρεμεί η δίκη του.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο