Αίσιο τέλος για τα 11χρονα αγόρια στην Κύπρο

Αίσιο τέλος για τα 11χρονα αγόρια στην Κύπρο

Βρέθηκαν περίπου εφτά ώρες μετά την απαγωγή τους - Πιθανό κίνητρο τα λύτρα.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 7 ώρες από την απαγωγή τους κοντά στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αγόρια είναι καλά στην υγεία τους.

Στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας για ανάκριση οδηγείται ο 35χρονος δράστης, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, για να εξεταστεί η εμπλοκή του στην εξαφάνιση των δυο παιδιών στη Λάρνακα.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία.«Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά,ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία. Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Την ίδια ώρα συγχαρητήρια δίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μέσω Twitter, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «Συγχαρητήρια στην αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ