Επιζών ενημέρωσε για το θανατηφόρο τροχαίο!

Επιζών ενημέρωσε για το θανατηφόρο τροχαίο!

Οι τραγικές στιγμές μετά το δυστύχημα στην Ρουμανία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πως ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεία

Από επιζών του τραγικού δυστυχήματος ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεία σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπεύθυνος διπλωματίας της ελληνικής πρεσβείας στη Ρουμανία Νίκος Βλαχάκης.

«Βρισκόμαστε διαρκώς σε επικοινωνία με τις Λιμενικές Αρχές και κλιμάκιο της Ελληνικής Πρεσβείας μεταβαίνει αεροπορικώς επί τόπου για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Επιχειρήθηκε προσπέραση από το βαν και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας» συνέχισε ενώ για τον λόγο που συνέβη αυτή η σφοδρή σύγκρουση τόνισε πως σε αυτή τη φάση οι πληροφορίες αντλούνται από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ρουμανικές αρχές.

Ο κος Βλαχάκης επιβεβαίωσε πως στη συγκεκριμένη περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Παράλληλα στην δημοσιότητα δόθηκε χάρτης της διαδρομής την οποία και ακολουθούσε το βαν. Οι δέκα επιβάτες είχαν προορισμό τη Λυών, στην οποία και θα μετέβαιναν από το Λουγκόι.

Ο χρόνος του ταξιδιού που απέμενε υπολογιζόταν στις 17 ώρες και 16 λεπτά, σύμφωνα με GPS ενώ η συνολική διαδρομή είναι 21 ώρες και 56 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ